SC. SERVICOM PRODEXIM SRL
CUI RO3003397; J40/28519/1992
STR.RAUL VEDEA, NR.8A
Tel. 0732408283

Calitatea...masura profesionalismului !!!

-Bine ati venit !

Profesionalismul echipelor de lucru este o conditie necesara pentru realizarea in parametri de calitate a lucrarilor dvs.!
Iata un filmulet ce prezinta riscurile angajarii de forta de munca necalificata !
Hidroizolarea teraselor, halelor, depozitelor
Pentru o reusita de durata si pentru a evita ceea ce a patimit familia ce locuia in imobilul prezentat in capitolul "Ce se va intampla daca...", avem nevoie de materiale adecvate si de un specialist care sa puna in practica intregul sistem termo si/sau hidroizolant .

Cele mai bune informatii, in privinta materialului termo-hidroizolant cat si in privinta punerii in opera, le puteti obtine de la firmele producatoare de astfel de materiale si de la firmele specializate in implementarea acestui proces de termo-hidroizolare. In plus, este recomandat sa cereti o garantie firmei respective si sa realizati un contract; in cazul aparitiei unor probleme veti avea pe cine sa trageti la raspundere!!!

Caracteristicile mecanice ale unei bune hidroizolari (rezistenta la penetrare si elasticitate) nu trebuie uitate; ele sunt indispensabile deoarece orice structura hidroizolata este supusa in timp la actiuni exterioare.Calitatea materialelor noastre si profesionalismul nostru vor asigura si aceste aspecte, dupa cum veti vedea in pagina: HIDROIZOLATII

Daca adaugati pe terase si acoperisuri PANOURI SOLARE (termice sau fotovoltaice) veti obtine costuri reduse de intretinere a locuintei !!! 
Recieve news about this website directly to your mailbox
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one